1 / 1
flowers & more

HÄÄKUKAT // HÄÄKIMPUT

Little wedding factoryn tyyli on luonnollinen ja runsas. Tärkeää on tarkkaan valitut materiaalit ja sävyt, luonnollisuus ja yhtenäinen kokonaisuus. Sitomani hääkukat ovat sinulle, joka haluat juhlaasi luonnollista, mutta näyttävää ja runsasta tyyliä. Inspiroidun luonnon materiaaleista, sesongin vaihteluista ja vastuullisesti tuotetuista kotimaisista leikkokukista.

Suunnittelen hää- ja juhlakukkakokonaisuudet tilan mahdollisuudet huomioiden, luoden näyttävän ja ikimuistoisen kokonaisuuden, jossa sama tyyli jatkuu läpi tilan luoden harkitun yhtenäisen ilmeen.

Toteuttamiini kokonaisuuksiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hääkukkapaketeista täältä.

 

Little wedding factory on vuoden 2017 paras hää- ja juhlasuunnittelija.

Little wedding factory palkittiin lauantaina 20.1.2018 parhaana hää- ja juhlasuunnittelijana, Love me do -messujen yhteydessä vuosittain järjestettävässä vuoden hääyritys-kilpailussa. Hääkukkien ja morsiuskimppujen lisäksi Little wedding factory toteuttaa häiden kokonaisvaltaista visuaalista suunnittelua. Luonnollisen runsaus hääkukissa on Little wedding factoryn tyyli. Visuaalinen kokonaisuus on tämän päivän hääjuhlassa tärkeää ja vaatii usein ammattilaisen toteutuksen. Hääkimppujen ja hääkukkien lisäksi Little wedding factory järjestää kukkakursseja - workshoppeja, eri teemoilla.