TÄYDEN PALVELUN HÄÄPAKETIT

Kun haluatte jättää kaiken ammattilaisen käsiin. Täyden palvelun hääkukkakokonaisuudet sisältävät aina toimituksen juhlapaikalle ja kukkien asettelun pöytiin. Personoimme kokonaisuudet aina tarpeiden mukaan juhlatila ja kokonaisuus huomioiden. Täyden palvelun hääpaketit sisältävät suunnittelutapaamisen, mood boardin ja toimituksen juhlapaikalle viimeistellen koko visuaalisen ilmeen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan kokonaisuus teidän tarpeisiinne! Täyden palvelun hääpaketit tulevat varattavaksi 24kk ennen juhlapäivää.

DELICATE 
alkaen 3750.00

Morsiuskimppu käsinvärjätyllä silkkinauhalla sidottuna

1 x viehe

Pöytäkukat 10 kpl
Runsaat  asetelmat viimeistelemään kattauksen, toivomassanne sävyssä.

Tarjoilupöydän kukka

Juhlatilaan suunniteltu näyttävä katseenvangitsija, esim. vihkikaari kahdella asetelmalla, sisääntulon asetelmat tai kukka-installaatio. 

Sisältää toimituksen juhlapaikalle.


DELICIOUS - FLORAL LUXURY
alkaen 6200.00

Morsiuskimppu käsinvärjätyllä silkkinauhalla sidottuna

Vieheet

Kaasojen kukat

Pöytäkukat 10 kpl
Näyttävät asetelmat viimeistelemään kattauksen, toivomassanne sävyssä.

Kokonaisuus viimeistellään tyyliin sopivin pikkumaljakoin.

Tarjoilupöydän kukka

Juhlatilaan suunniteltu useampi näyttävä katseenvangitsija, esim. vihkikaari kahdella asetelmalla, sisääntulon asetelmat tai kukka-installaatio.

Sisältää toimituksen juhlapaikalle.

NOUDETTAVAT HÄÄKUKKAPAKETIT

Nämä hääpaketit on teille, jotka haluatte panostaa kauniisiin kukkiin ja visuaaliseen ilmeeseen, mutta osallistua myös itse hääjärjestelyihin. Nämä kokonaisuudet ovat noudettavissa studioltamme Salosta ja personoitavissa sävymaailmaltaan ja tyyliltään valitsemaanne juhlatilaan ja juhlanne teemaan. Kokonaisuus sisältää suunnittelutapaamisen etänä. Noudettavat hääkukat tulevat varattaviksi 6kk ennen juhlapäivää. Kaikkiin kokonaisuuksiin on lisättävissä tarvitsemanne määrä vieheitä, kaasojen kukkia, heittokimppu yms. erillisen lisätilaushinnaston mukaisesti.

MINI
alkaen 1200.00

Morsiuskimppu

1x viehe

Kukat pikkumaljakoissa. 50kpl erikokoisia pieniä maljakoita, joihin kukat on aseteltu valmiiksi. Maljakoiden vuokra sisältyy kokonaisuuteen. Valittavana joko kirkkaat tai valkoiset keraamiset pikkumaljakot.

Ei sisällä toimitusta juhlapaikalle.

PETITE
alkaen 2200.00

Morsiuskimppu

1 x viehe

Pöytäkukat 10 kpl
Keskikokoiset astelmat toivomassanne sävyssä. Astiat sisältyvät hintaan.

Ei sisällä toimitusta juhlapaikalle.


LISÄPALVELUT

Kokonaisuus personoidaan kaikki tarpeenne huomioiden. Tarvitsettepa apua vain tietyn osa-alueen kanssa tai koko juhlan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Toteutamme suunnittelun alusta loppuun ammattitaidolla ja toiveenne huomioiden. 

HÄÄSUUNNITTELU

Hääsuunnittelussa voimme olla avuksi juhlan koko suunnittelussa tai auttaa vain tietyissä osa-alueissa. Kilpailutamme ja etsimme tarpeisiinne parhaat palveluntarjoajat, juhlatilat ja cateringit. Valitsemme sopivimmat yhteistyökumppanit ja toteutamme unohtumattoman päivän aina loppuun asti koordinoituna. Kysy lisää kokonaisvaltaisesta hääsuunnittelusta!

PAPERITUOTTEET

Kutsut, menut, ohjelmat ja kyltitykset. Nykyaikaisin, tyyliimme sopivin kokonaisuuksin, joissa yksinkertainen typografia ja tarkoin valitut materiaalit ovat pääosassa. Nämä viimeistelevät visuaalisen ilmeen kukka- ja somistuspaketteihimme, mutta ovat tilattavissa myös erikseen. Pyydä tarjous häiden paperituotteista!

VUOKRATUOTTEET

Maljakot, kynttilänjalat, somisteet, servetit, kukkatelineet, vihkikaaret. Vuokratuotevalikoimamme on tarkkaan kuratoitu tukemaan skandinaavista tyyliämme. Häiden vuokratuotteet on lisättävissä osaksi isompia kokonaisuuksia, tai varattavissa erikseen. Kysy lisää vuokratuotteistamme!