TÄYDEN PALVELUN HÄÄPAKETIT

Kun haluatte jättää kaiken ammattilaisen käsiin. Täyden palvelun hääkukkakokonaisuudet sisältävät aina toimituksen juhlapaikalle ja kukkien asettelun pöytiin. Personoimme kokonaisuudet aina tarpeiden mukaan juhlatila ja kokonaisuus huomioiden. Täyden palvelun hääpaketit sisältävät suunnittelutapaamisen, mood boardin ja toimituksen juhlapaikalle viimeistellen koko visuaalisen ilmeen. Ota yhteyttä ja suunnitellaan kokonaisuus teidän tarpeisiinne! Täyden palvelun hääpaketit tulevat varattavaksi 24kk ennen juhlapäivää.

PETITE
alkaen 2000.00

Morsiuskimppu käsinvärjätyllä
silkkinauhalla sidottuna

1 x viehe

Pöytäkukat 10 kpl
Keskikokoiset köynnökset, kimput tai astelmat viimeistelemään kattauksen

Tarjoilupöydän kukka 

Sisältää toimituksen juhlapaikalle.


DELICATE
alkaen 3500.00

Morsiuskimppu käsinvärjätyllä silkkinauhalla sidottuna

1 x viehe

Pöytäkukat 10 kpl
Runsaat köynnökset, kimput tai asetelmat viimeistelemään kattauksen 

Tarjoilupöydän kukka

Juhlatilaan suunniteltu näyttävä katseenvangitsija, esim. vihkikaari, iso asetelma tai köynnös, viherseinä tms.

Kokonaisuuteen valitut kynttilänjalat ja kynttilät

Sisältää toimituksen juhlapaikalle.DELICIOUS
alkaen 6000.00

Morsiuskimppu käsinvärjätyllä silkkinauhalla sidottuna

Vieheet

Kaasojen kukat

Pöytäkukat 10 kpl
Näyttävän herkulliset  köynnökset, kimput tai asetelmat viimeistelemään kattauksen

Tarjoilupöydän kukka

Juhlatilaan suunniteltu useampi näyttävä katseenvangitsija, esim. vihkikaari, iso asetelma tai köynnös, viherseinä tms.

Kokonaisuuteen valitut kynttilänjalat ja kynttilät

Sisältää toimituksen juhlapaikalle.

NOUDETTAVAT HÄÄKUKKAPAKETIT

Nämä hääpaketit on teille, jotka haluatte panostaa kauniisiin kukkiin ja visuaaliseen ilmeeseen, mutta osallistua myös itse hääjärjestelyihin. Nämä kokonaisuudet ovat noudettavissa studioltamme Salosta ja personoitavissa sävymaailmaltaan ja tyyliltään valitsemaanne juhlatilaan ja juhlanne teemaan. Kokonaisuus sisältää suunnittelutapaamisen etänä. Noudettavat hääkukat tulevat varattaviksi 6kk ennen juhlapäivää. Kaikkiin kokonaisuuksiin on lisättävissä tarvitsemanne määrä vieheitä, kaasojen kukkia, heittokimppu yms. erillisen lisätilaushinnaston mukaisesti.

DIY
alkaen 800.00

Morsiuskimppu

1x viehe

Floristin valitsemat leikkokukat käsittelemättömänä. Nämä sopivat teille, jotka haluatte somistaa pöydät itse esimerkiksi pikkumaljakoin ja asetella kukat niihin itse. Diy-paketti saatavilla myös köynnösvihreillä.
 Vuokramaljakot eivät sisälly hintaan, mutta ovat saatavilla erikseen.

Ei sisällä toimitusta juhlapaikalle.
MINI
alkaen 1200.00

Morsiuskimppu

1x viehe

Kukat pikkumaljakoissa. 50kpl erikokoisia pieniä maljakoita, joihin kukat on aseteltu valmiiksi. Maljakoiden vuokra sisältyy kokonaisuuteen. Valittavana joko kirkkaat tai valkoiset keraamiset pikkumaljakot.

Ei sisällä toimitusta juhlapaikalle.
EASY
alkaen 1500.00

Morsiuskimppu

1x viehe

Pöytäkukat 10kpl
Keskikokoiset asetelmat tai kimput, jotka on helppo kuljettaa juhlapaikalle ja asetella itse pöytiin. Astiat sisältyvät hintaan. 

Ei sisällä toimitusta juhlapaikalle.


LISÄPALVELUT

Kokonaisuus personoidaan kaikki tarpeenne huomioiden. Tarvitsettepa apua vain tietyn osa-alueen kanssa tai koko juhlan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Toteutamme suunnittelun alusta loppuun ammattitaidolla ja toiveenne huomioiden. 

HÄÄSUUNNITTELU

Hääsuunnittelussa voimme olla avuksi juhlan koko suunnittelussa tai auttaa vain tietyissä osa-alueissa. Kilpailutamme ja etsimme tarpeisiinne parhaat palveluntarjoajat, juhlatilat ja cateringit. Valitsemme sopivimmat yhteistyökumppanit ja toteutamme unohtumattoman päivän aina loppuun asti koordinoituna. Kysy lisää kokonaisvaltaisesta hääsuunnittelusta!

PAPERITUOTTEET

Kutsut, menut, ohjelmat ja kyltitykset. Nykyaikaisin, tyyliimme sopivin kokonaisuuksin, joissa yksinkertainen typografia ja tarkoin valitut materiaalit ovat pääosassa. Nämä viimeistelevät visuaalisen ilmeen kukka- ja somistuspaketteihimme, mutta ovat tilattavissa myös erikseen. Pyydä tarjous häiden paperituotteista!

VUOKRATUOTTEET

Maljakot, kynttilänjalat, somisteet, servetit, kukkatelineet, vihkikaaret. Vuokratuotevalikoimamme on tarkkaan kuratoitu tukemaan skandinaavista tyyliämme. Häiden vuokratuotteet on lisättävissä osaksi isompia kokonaisuuksia, tai varattavissa erikseen. Kysy lisää vuokratuotteistamme!