LITTLE WEDDING FACTORY WORKSHOPS / KUKKAKURSSIT

Kerää kasaan ystäväporukka ja järjestä kukkakurssi - mukava ilta kukkasidonnan parissa.

Workshop tarjoaa visuaalista iloa ja käsillätekeminen vapauttaa ajatukset luovuudelle.


1:1 WORKSHOP

Haluatko oppia modernia kukkasidontaa/hääkukkasidontaa? Kurssi räätälöidään taitotasosi ja kiinnostuksesi mukaan, siihen voidaan yhdistää myös visuaalista suunnittelua, hääsuunnittelua sekä stailausta omien tarpeidesi mukaan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, niin räätälöidään sinulle sopiva kurssi.
YKSITYISET WORKSHOPIT

Polttarit, vauvakutsut, yrityksen virkistyspäivät, ystävien illanvietto. Oli syy mikä tahansa, aina voi nauttia kukkien kauneudesta, uuden oppimisesta ja leppoisasta tunnelmasta. Little wedding factoryn workshopit räätälöidään tarpeen mukaan ja voivat olla aiheeltaan esimerkiksi kranssien tai seppeleiden tekoa, kimppujen sidontaa, asetelmia. Sesongin parhaita materiaaleja hyödyntäen ja vuodenaika huomioiden, aiempaa osaamista ei tarvita.

Workshop on mahdollista järjestää studiollamme Salon keskustan tuntumassa, omissa tiloissanne tai vaikka leikkokukkapellolla. Yksityisiä workshoppeja on mahdollista tilata myös Salon ulkopuolelle. Ideoidaan yhdessä inspiroiva kokonaisuus juuri teille.

Ota yhteyttä ja kerro milloin ja minkälaiselle porukalle haluaisit workshopin toteuttaa, niin kerron mielelläni erilaisista mahdollisuuksista.