Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

HÄÄKUKAT // HÄÄKIMPUT

Little wedding factoryn tyyli on rento ja runsas. Tärkeää on tarkkaan valitut materiaalit ja sävyt, luonnollisuus ja vastuullisuus. Sitomani kukat ja hääkimput ovat sinulle, jolle luonnollinen, moderni, vintage tai boheemi ovat ajatuksia hääjuhlasi tyylistä. Inspiroidun luonnon materiaaleista ja sesongin vaihteluista.

Teen hää- ja juhlakukkien sidontaa tilauksesta tämän päivän morsiamelle. Pääasiallisesti toimin Salosta käsin, mutta toimitan mielelläni hääkukkia myös muualle. Suunnittelen mielelläni juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Little wedding factory on vuoden 2017 paras hää- ja juhlasuunnittelija.

Little wedding factory palkittiin lauantaina 20.1.2018 parhaana hää- ja juhlasuunnittelijana, Love me do -messujen yhteydessä vuosittain järjestettävässä vuoden hääyritys-kilpailussa. Hääkukkien ja morsiuskimppujen lisäksi Little wedding factory toteuttaa häiden kokonaisvaltaista visuaalista suunnittelua. Luonnollisen runsaus hääkukissa on Little wedding factoryn tyyli. Visuaalinen kokonaisuus on tämän päivän hääjuhlassa tärkeää ja vaatii usein ammattilaisen toteutuksen. Hääkimppujen ja hääkukkien lisäksi Little wedding factory järjestää kukkakursseja - workshoppeja, eri teemoilla. 

Using Format